Program


SUB.LAB.PRO - Tamara Gvozdenovic (SRB): AFTER BURA

SUB.LAB.PRO - Tamara Gvozdenovic (SRB): AFTER BURA

Az After Bura az Adriai-tenger partjainál egy hajótörést szenvedett hajó 10 túlélőjének emlékeit gyűjti össze.

Jegytípusok


4 200 Ft
Teljes árú jegy

Aktuális előadások



55' kortárstánc
English friendly
12+ Az előadás stroboszkópot, füstöt, vaksötétet és erős hanghatásokat tartalmaz.

Ebben a  játékos, mégis megrendítő táncdarabban a 10 előadó a humor és a remény vibráló egyvelegével osztja meg történeteit. A földrajzi koordinátákon alapuló, egyedi matematikai struktúrában gyökerező koreográfia precízen és elegánsan követi nyomon útjukat. Ez az előadás a rugalmasság ünnepe, amelyben a múlt romjai a túlélés és a szépség táncává alakulnak át.

A SUB.LAB.PRO Ensemble Program egy 9 hónapos kreatív platform pályakezdő táncosok számára. Professzionális társulati munkakörnyezetet imitálva kreatív alkotások réven teljes eszköztárat kínál az Ensemble táncosainak a művészeti területen való boldoguláshoz. A képzés során 4 különböző koreográfus készít egész estés előadást a táncosoknak, a kész munkát pedig a Trafó Nagyszínpadán mutatja be a társulat. Az After Bura a 2024/2025-ös Ensemble első bemutatója.

Az előadás koreográfusa, Tamara Gvozdenovic Szerbiában született, Svájcban nőtt fel, majd Londonban tanult, mielőtt letelepedett Brüsszelben, ahol jelenleg is él. Számos Trafóban is megfordult koreográfussal dolgozott együtt, így például Franck Chartiervel és Gabriela Carrizoval (Peeping Tom).

Stáblista
Alkotók, előadók: Anouk Mouttou, Jil Sira, Kim Sonnet, Lia Zigdon, Mariella Nunez Karg, Panagiota Georgiou, Romane Postel, Sofija Milic, Stav Moritz, Telis Tellakis
Koncepció, koreográfus: Tamara Gvozdenovic
Fény: Dézsi Kata
Producer: SUB.LAB Event Productions

Támogatók: Műhely Alapítvány; SÍN Művészeti Központ

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!