Program


Robotálmok

Robotálmok

Színes, spanyol-francia animációs film, 102’
R. Pablo Berger
 több...

Jegytípusok


1 250 Ft
Erkély, Földszint

Aktuális előadások



Egy szeretetreméltó kutya magányosan él New Yorkban a nyolcvanas években. Manhattan pulzáló hétköznapjait nincs kivel megosztania, ezért úgy dönt, hogy rendel magának egy robotot. A furcsa páros életre szóló barátságot köt, kutya és robot elválaszthatatlanná válnak.
A strandidény utolsó napján aztán bekövetkezik a legrosszabb: a robot beragad a tengerparti homokba és a kutyának hátra kell hagynia a legjobb barátját. A strandot bezárják és csak a következő nyáron nyit ki ismét.
A Robotálmok Sara Varon világhírű képregényének filmadaptációja. A Robotálmok világpremierje a világ legrangosabb filmfesztiválján Cannes-ban volt. Ezt követően az alkotás szerepelt a világ legrangosabb animációsfilm fesztiválja, az Annecy Nemzetközi Animációsfilm Fesztivál versenyprogramjában, ahol elnyerte a legjobb film díját. Az alkotás Európai Filmdíjat nyert a legjobb animációs film kategóriában. A Robotálmok emellett szerepel az Oscar-díj animációs film kategóriájának szűkített listáján és esélyes az Oscar-jelölésre. Az animációt négy kategóriában jelölték a Spanyol Filmakadémia Goya-díjára (animációs film, vágás, adaptált forgatókönyv, zene). Pablo Berger a kortárs spanyol film egyik legjelentősebb alkotója, aki olyan díjnyertes filmeket készített korábban, mint a Torremolinos 73 – Szex, hazugság, super 8-
as, a Hófehérke és az Abrakadabra.
Díjak, jelölések: Annecy Nemzetközi Animációsfilm Fesztivál Legjobb film díja, 2024 Oscar- jelölés Legjobb animációs film kategóriában

Helyfoglalás Filmharmónia bérlettel: https://otthon-mozi.jegy.hu/seasonpackage

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!