Program


OPEN Fesztivál: Káva Kulturális Műhely: Kárpótlás II.

OPEN Fesztivál: Káva Kulturális Műhely: Kárpótlás II.

Káva Stúdió
jegyár egységesen: 4000 Ft
támogatói jegy: 8000 Ft
időtartam: 150 perc
korosztály: 14+

Jegytípusok


4 000 Ft
Stúdiószínpad

Aktuális előadások



Történetünkben három generáció él együtt: a holokauszt-túlélő nagymama, az apa és a 18 éves Gergő, akinek szenvedélye a filmkészítés. A játék kerete egy filmforgatás, ahol Gergő két színészt segítségül hívva készíti élete első kisfilmjét. Mindez visszatekintés pár évvel későbbről, Gergő a saját történetét meséli el, ahogy a kamera megvásárlásához megpróbálta nagymamáját becsapni, “kicsalni belőle” a történetét. Milyen következményei lettek ennek és mindez hogyan változtatta meg őt gyökerestül? Mit jelentenek a családi történetek személyesen a családtagoknak, és mit a társadalmi (történelmi) emlékezet szempontjából?

A színházi játék során előre elkészített és improvizált színházi jelenetek váltják egymást feszes dramaturgia rendben a résztvevőknek szóló ún. nyitásokkal, amikor a jelen lévő iskolai osztály tagjai kapnak érdemi lehetőséget a történethez és a történetbe való bekapcsolódásra beszélgetések, viták és különböző színházi, drámapedagógiai formák alkalmazásával.

Író-rendező: Romankovics Edit

Látványtervező: a másik Kiss Gabriella

Fotó: Kovács Milán

ARS konzulens: Bori Viktor

Színész-drámatanárok: Milák Melinda, Bori Viktor, Benkő-Kovács Gergő

Az előadás az EMIH Magyar Zsidó Szövetség megbízásából, a Miniszterelnökség, a MAZSÖK és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával jött létre.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!