Program


Nosztalgia bérlet:Molnár Ferenc:Játék a kastélyban

Nosztalgia bérlet:Molnár Ferenc:Játék a kastélyban

Molnár Ferenc: Játék a kastélyban

A Körúti Színház előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 15. hétfő, 15:00

 

A bájos történet főszereplője három rejtélyes szmokingos úr. Turai és Gál ünnepelt írók, akik vendégségbe érkeznek egy olasz kastélyba az éjszaka közepén. Velük van még a fiatal Ádám, a zeneszerző, aki a két író felfedezettje. Szerelme, Annie az ünnepelt primadonna, a közös darabjuk főszereplőjének érkezésére várnak. Ám a lány erről nem tud, őt épp az egyik régi szerelme köti le, akivel az éjszaka félreérthető szituációba bonyolódik, sajnos ezt Ádám és a két író ki is hallgatja. Vajon ez a kis léha megingás megbocsátható? Molnár Ferenc örök, olyan, mint a jó whisky. Darabjai nem öregszenek, csupán érnek, hiszen amiről Molnár ír, az maga a nagybetűs élet, a lét: könnyű játék és egyben nehéz gond. 

Szereplők: Turai: Szabó Kristóf, Gál: Straub Dezső, Annie: Malik Édua, Ádám: Ráhm Dániel, Almády: Oroszi Tamás, Lakáj: Galambos Zoltán, Titkár: Mak Dominik

Rendezte: Galambos Zoltán

Műsoridő: 160 perc szünettel

Ajánlatunk


Az Egy százalék indián az identitás, az örökölt magatartási modellek, hímsovinizmus, feminizmus és a modern kori nemi szerepek kérdéskörére fókuszál.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad Perényi Miklós gordonkaművész közreműködésével.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!