Program


Nők a kastélyban - tárlatvezetés

Nők a kastélyban - tárlatvezetés

NŐK A KASTÉLYBAN
A sétánk során olyan rendkívüli nőkkel ismerkedhetünk meg, akik maguk alakították sorsukat, ezáltal összefonódtak a kastély 300 éves történetével.

Időpontok:

október 7. 15:00

október 11. 13:30

október 18.…  több...

Jegytípusok


3 800 Ft - 6 100 Ft
2 jegytípus

Aktuális előadások



Október a női egészség hónapja, amely célja, hogy felhívja a figyelmet a nőket érintő leggyakoribb betegségekre, ezen keresztül pedig a szűrővizsgálatok fontosságára. A Gödöllői Királyi Kastély nem csak időszaki kiállításával, de rendhagyó tárlatvezetésével is szeretne ehhez a kezdeményezéshez csatlakozni. A sétánk során olyan rendkívüli nőkkel ismerkedhetünk meg, akik maguk alakították sorsukat, ezáltal összefonódtak a kastély 300 éves történetével. Milyen karrierutat járt be Franziska Feifalik, Erzsébet királyné fodrásznője? Milyen bizalmi feladatokat látott el Ferenczy Ida? Kiről nevezték el Szadán a Lidianna kutat? Mennyit kereshetett egy nő az udvari konyhán? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak azok a vendégek, akik októberben ellátogatnak hozzánk.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!