Program


Művészettörténeti Szalon - Láng Kovács Éva előadása: Ferenczy Károly életműve

Művészettörténeti Szalon - Láng Kovács Éva előadása: Ferenczy Károly életműve

Láng-Kovács Éva művészettörténész, a Festők a szabadban című nagy sikerű regény szerzője, Ferenczy életművének bemutatása mellett, érdekességekről is mesél a hallgatóknak a Művészettörténeti Szalon szeptemberi előadásán.

Jegytípusok


1 000 Ft
Érkezési sorrend

Aktuális előadások



Művészettörténeti Szalon
Láng Kovács Éva előadása: Ferenczy Károly életműve

Ferenczy Károly egyike a leghíresebb magyar festőművészeknek. Nevét általában Szentendréhez kötik, ám az elmélyültebb művészetkedvelők ismerik a mester nagybányai és müncheni munkásságát is. De vajon hányan hallottak Ferenczy feleségéhez és gyermekeihez fűződő kapcsolatáról, vagy arról mely sportokat űzte legszívesebben a művész, vagy, hogy szerte Európában milyen utazásokat tett? Láng-Kovács Éva művészettörténész, a Festők a szabadban című nagy sikerű regény szerzője, Ferenczy életművének bemutatása mellett, többek között ezekről az érdekességekről is mesél a hallgatóknak a Művészettörténeti Szalon szeptemberi előadásán.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!