Program


LIBERTINE IRODALMI REGGELI - Lazaridisz Georgina Sofiával beszélget Szabados Ági

LIBERTINE IRODALMI REGGELI - Lazaridisz Georgina Sofiával beszélget Szabados Ági

Az októberi irodalmi reggeli vendége Lazaridisz Gerogina Sofia

Jegytípusok


5 900 Ft
Sector

Aktuális előadások



Lazaridisz Georgina Sofia 2019-ban váltott szakmát. Azóta Termékenységtudat és Ciklusszinkron oktatóként segíti a nőket a testük megismerése mellett a hormonális kihívásokban, és támogatja őket a fogantatási nehézségekben.

Az előadások, tanfolyamok és egyéni beszélgetések során észrevette, hogy a hozzá forduló nőkben egyvalami közös: női felmenőiktől örökölt mintáik alapján gondolkodnak a saját testükről. Ennek felismerése, és a saját nőiességével kapcsolatos elakadásai miatt a családállítás módszerét választotta, mint önismereti fejlődés lehetőségét.

2024 Márciusában jelent meg első regénye, Az Ötödik címmel. A regényt a női felmenőinek története ihlette, amibe gyógyítói tudását és az önismeretben megszerzett tapasztalásait foglalta bele. Katus és Róza története két idősíkon játszódik, száz év különbséggel, ám nemcsak a vér köti össze őket, de egy, a múltban lappangó titok is, és egy porcelán teáscsésze.

"Ez nemcsak két nő története, hanem az összesé" - áll a regény borítóján. A Játékszín Julius Meinl színpadán 2024. október 19-én, szombaton szeretettel várunk mindenkit!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!