Program


LIBERTINE IRODALMI REGGELI - Kovács Eszterrel beszélget Szabados Ági

LIBERTINE IRODALMI REGGELI - Kovács Eszterrel beszélget Szabados Ági

A novemberi irodalmi reggeli vendége Kovács Eszter



 több...

Jegytípusok


5 900 Ft
Sector

Aktuális előadások



Megint egy sikeres üzleti vezető, aki elkezdett meditálni, és végül a jógaszőnyegen talált egyensúlyra?! Eszter egy évtizedet töltött üzleti területen, és nem utálta, sőt... Szerette a kihívásokat, a csapatokat, amelyeket épített vagy amelyek része lehetett. Mégis rosszul aludt, éjjelente képzeletbeli vitákat nyert a plafont pásztázva, és érezte, hogy az állandó fáradtságnak és hátfájásnak nincs itt az ideje. Miután a sokat emlegetett brit tudósoktól, a lenyűgözően okos amerikai professzoroktól és a tradíciókat tisztelő keleti mesterektől tanult, létrehozta a Mat on the Moon-t, egy online oázist, ahová a megfáradt városi vadak elvonulhatnak visszatalálni magukhoz.

Azt adja tovább, ami neki segített a jógától a viselkedéspszichológián át egészen a mindfulness gyakorlásáig, hogy jobban érezd magad a bőrödben, a munkádban és a kapcsolataidban – a jógaszőnyegen és azon túl, a modern élet dzsungelében.

Vallja, hogy az élet a valódi jógagyakorlás.

Hamarosan megjelenő, legújabb könyvében nem kisebb kérdésekre keresi a választ, mint ki vagyok én?
Mit tegyek, ha hibáztam? Miért nem teszem meg, amiroől tudom, hogy jó nekem?  Mi az élet értelme?
A jóga kisétált az életbe kapcsán személyesen is mesél - november 16-án, szombaton Kovács Eszter lesz Szabados Ági vendége. Finom reggelivel és szeretettel várnak mindenkit a Játékszín Julius Meinl színpadán.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!