Program


KURUL DOBOSOK

KURUL DOBOSOK

Idén a Kurul dobosok 15. jubileumukat ünneplik, és ebből az alkalomból egy fergeteges koncerttel készülnek a nagyközönség számára.
November 6-án, 19 órától a Bartakovics Béla Közösségi Házban várunk mindenkit egy lenyűgöző zenei utazásra!

Jegytípusok


2 000 Ft
érkezési sorrend

Aktuális előadások



A Kurul dobosok 2009. március elején alakultak: Barczi Nóra, Barczi Zsolt, Kirigucz József, Moldván Zsolt voltak az alapító tagok, majd rövidesen csatlakozott hozzájuk Várhelyi Zalán, májusban pedig Vámosi László. 2010 tavaszán újabb két taggal bővült a csoport: Barczi Anna és Gachal Gábor személyében.

2014-ben kivált a dobcsoportból Vámosi László, helyét Okos Tibor népzenész vette át. A lovas-nomád népek zenei-, azon belül is leginkább dob-kultúráját mutatjuk meg saját készítésű dobjaink és különböző népzenei hangszerek segítségével.
„Zenénkkel szeretnék elérni, hogy a közönség átélje őseink csatáinak hangulatát és mindennapi életének pillanatait, az érzést, mint: hajnalban feszülten figyelni az életet adó vadra, vagy a hazánkra törő ellenségre várva. Ló hátán vágtatva üldözni a zsákmányt, vagy bátran a támadóra rontani bajtársainkkal vállvetve. Nehéz nap után napszentültekor csöndben nyugodt pihenésre készülni, vagy fergeteges, éjszakába nyúló mulatságra, a teljesített kihívások, vagy a természethez kapcsolódó jeles napok ünneplésére. Mindezek előadására egy, a Világot teremtő Őstentől kapott szent eszközünk van, a zene és hozzá ősi hangszerünk,
a dob…”

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!