Program


Kaláka: Az elveszett követ

Kaláka: Az elveszett követ

A Kaláka zenekart rengeteg szál kötötte össze Kányádi Sándorral - és köt össze ma is. Első erdélyi turnéjukon született meg Az elveszett követ című Kányádi-vers megzenésítése, majd az évtizedek alatt több tucat követte. Jelen kötet ezekből nyújt válogatást.

Jegytípusok


100 Ft - 4 200 Ft
4 jegytípus

Aktuális előadások



A Kaláka városmajori műsorában a legkedveltebb gyerekdarabok hangzanak fel, többek között: Kányádi Sándor, Weöres Sándor, Tamkó Sirató Károly, Móra Ferenc, Hajnal Anna verseire írott dalok  és a sokak által kedvelt lemezek (A pelikán; Nálatok laknak-e állatok?; Ukulele; Az én szívemben boldogok a tárgyak; Bőrönd Ödön; Madáretető) dallamai.

A Kaláka zenekart rengeteg szál kötötte össze – és köt össze ma is – Kányádi Sándorral. Első erdélyi turnéjukon született meg Az elveszett követ című Kányádi-vers megzenésítése, majd az évtizedek alatt több tucat követte. Ez a műsor ezekből nyújt válogatást.

A Kaláka muzsikusai a koncert során bemutatnak egy-egy érdekes hangszert, lehet velük együtt énekelni, szajkó módra verset mondani és akár még közösen muzsikálni is.

ALKOTÓK:

Becze Gábor, Gryllus Dániel és Radványi Balázs

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!