Program


Hogyan szexeljünk

Hogyan szexeljünk

How to have sex
görög-angol dráma, 109 perc, 2023
angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 21. vasárnap, 20:15

Rendező: Molly Manning Walker
Szereplők: Mia McKenna-Bruce, Samuel Bottomley, Lara Peake, Eilidh Loan, Shaun Thomas, Daisy Jelley, Laura Ambler, Eva Lewis

 

Kisérőfilm: 27 (18) 
Rendező: Buda Anna Flóra
Hogyan szexeljünk kísérőfilmjeként látható animációs rövidfilmben a 27 éves, önmagát kereső Alíz még mindig a szüleivel él. A gyerekszoba négy fala fojtogatóan hat rá, ezért szélsőséges életmóddal kompenzál. Születésnapján, egy átmulatott éjszaka után ittasan kerékpározik haza, amikor balesetet szenved.
Díjak: Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál 2023: Arany Pálma díj / Legjobb rövidfilm

Klubok, bulik, alkoholmámor, és persze véget nem érő pasizás. A három legjobb barátnő, Tara,Skye és Ema gimi utáni nyáron egy görög tengerparti városban, a fiatalokkal teli Maliába vetibele magát az éjszakai életbe. A trió életük legjobb és legintenzívebb nyarában reménykedik, de nem mérik fel a döntéseik súlyát.

Molly Manning Walker rögtön első rendezésével a 76. Cannes-i Filmfesztivál Un CertainRegard szekciójának fődíját nyerte el, teljesen megérdemelten: a Hogyan szexeljünk az elsőperctől fogva olyan hatalmas energiával dübörög, akár egy felpörgött tinédzser. A film autentikusan mutatja be a fiatalok fesztelen, már-már szabályok nélküli életét, míg a csillogó felszín alatt a Z generáció érzelmi és szexuális kiszolgáltatottságának legmélyére ás.

Díjak: Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál 2023: Un Certain Regard-díj

Bemutató dátuma: 2024.04.04

Ajánlatunk


Vásárolja meg kedvezményes parkolójegyét a Papp László Sport Aréna P+R parkolójába.

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!