Program


Görög Ibolya - Hitelesség - Európaiság - Protokoll

Görög Ibolya - Hitelesség - Európaiság - Protokoll

Görög Ibolya Miskolcon!


 több...

Jegytípusok


5 000 Ft - 5 500 Ft
2 jegytípus

Aktuális előadások



Hitelesnek lenni, igazi érték. De, mikor is lehetünk hitelesek? Amikor a személyiségünk, a mondanivalónk és a viselkedésünk is harmóniában kerül? Görög Ibolya az őszi turnéja során Miskolcra látogat azzal a céllal, hogy a hitelességünkhöz a viselkedésünket érintő jótanácsokkal lásson el mindannyiunkat.

 

Az ország legtapasztaltabb protokoll szakembere, ezen az estén azokról az illemszabályokról beszél, amik megkönnyítik a hétköznapi együttélésünket, de az üzleti életben is előnyünkre válnak.

„A másfél órás előadás nagyon kevés idő, hogy mindent el tudjak mondani, de az alapokat gondosan áttekintjük majd. A találkozásnál eldől sok minden. Milyen a jó kézfogás, kell-e egyáltalán kezet fogni? Kivel szabad tegeződni, kivel kell magázódni? Fontos-e, hogy mi van rajtunk, hogyan ülünk, vagy a lényeg a fejünkben lévő tudás?”   

Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak mindazok, akik eljönnek Görög Ibolya, sok-sok humorral fűszerezett előadására. 

A tanulás és a szórakozás is garantált! Higgyék el, életük egyik legemlékezetesebb előadását és előadóját hallhatják majd. Ez az este felejthetetlen lesz!

Kapunyitás: 17:30h

Előadás kezdete: 18:00h

Előadás időtartama: 90 perc

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!