Program


Empty.

Empty.

Óda a belső iránytűjét vesztett emberhez.
Rendhagyó színházi előadás mely a filozófiát és a kortárs színház és performansz irányzatokat ötvözi egy országokon átívelő alkotófolyamat részeként.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 18. péntek, 19:30

A performer áll a színpadon, és nem történik semmi. Mozgolódás támad, a performer érzi, hogy rátelepszik a csend, annak lehetősége, hogy kudarcot vall. Tennie kell. És akkor megmozdul. Zajt csap. De egy idő múlva ez sem elég, több és több kell, a csend mindig visszaáll, folyamatos cselekvés kell és zaj és beszéd kell, kapcsolatok és szerepek kellenek, produkciós kényszer, benzingőz és nagyvárosok – míg felépül egy világ, ahol a csend már csupán rendezői instrukció, már áll mind a négy fal.

Szereplők: Erdélyi Flóra, Huszerl Bence, Kozma Katica, Salamon Eszter,

Alkotók: Szigeti Bálint Barabás, Elefánti Emma, Miklós-Kovács Bernát, Hesz Maya, Sajti Kinga, Mató János, Márton Marcell

A nothingHAPPENS társulat előadása.

Ajánlatunk


vígjáték két részben

Woody Allen a rá jellemző emberismerettel és sziporkázó humorral tárja elénk az emberi kicsinység és nagyság egész tárházát. Nagy büszkeség, hogy előadásunk ősbemutató, a darabot magyar közönség láthatja először a világon.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!