Program


Emilio Live koncert

Emilio Live koncert

Emiliot, az ország egyik legnépszerűbb televíziós személyiségét senkinek sem kell bemutatni, de kevesebben ismerik az ízig-vérig zenészt, akit már a húszas évei elején olyan muzsikusok vittek magukkal a zenekaraikba dobolni és énekelni, mint Babos Gyula, Szakcsi Lakatos Béla vagy László Attila.

Jegytípusok


7 500 Ft - 17 500 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások



Az örök vidám, önironikus jelenség míves zenei pályafutását számos elismerés övezi. 2001-ben elnyerte a brüsszeli Hoelairt Fesztiválon az Év legjobb európai jazzdobosa címet, 2010-ben a Völklingen World of Music verseny elsőszámú énekese, többszörös Fonogram díjas – hogy csak néhányat említsünk ezek közül.

Mindezek fényében nem meglepő tehát, hogy Emilio 2024-ben újra zenekart alapított, ősztől pedig kiváló muzsikus társaival országjáró turnéra indul. Az együttes debütáló koncertjére szeptember 6-án kerül sor a Várkert Bazár színpadán.

Az új dalok mellett modern hangzást kaptak Emilio jól ismert slágerei is – az Emilio Live formáció megmutatja a nagyérdeműnek, hogy a vérpezsdítő soul-funk életérzés örök és nem megy ki a divatból! Az est vendége a varászlatos Radics Gigi, aki duettet is énekel Emilioval.

Közreműködnek: 

Emilio – ének, beatbox, dob

Szentkirályi Jani – gitár

Sárdi Tamás – billentyűk

Vígh Arnold – basszusgitár

Gudics Marcell – dob

Hasenfracz Bernadett – vokál

Vincze Fruzsina – vokál

 

Esőnap: 2024.09.08.

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!