Program


Dunaföldvári Tájház
3

Dunaföldvári Tájház

Kedves Látogatónk!
A parasztház az utolsó és egyetlen emléke a helyi, népi épített örökségnek, melyet Jákli Mária örököse, Csizmadia Margit adományozott Dunaföldvár városának, hogy az épület minden berendezésével együtt a tájházként működhessen.

 több...

Jegytípusok


500 Ft
belépőjegy

Aktuális előadások


19. században épült, a hagyományokat követő háromosztatú parasztházat, annak infrastruktúráját restaurálták, megtisztították berendezési és használati tárgyait, hogy a ház helytörténeti és néprajzi kiállítóhelyként funkcionálhasson. A helyiek összefogásával, önkéntes munkával autentikusan állították helyre a közvetlen táji környezetet, az előkertet, az udvart és a hátsó konyhakertet.

Építettek egy teljesen új közösségi teret is, ami baráti és családi rendezvényekre kibérelhető.

Ha szeretné megnézni a Dunaföldvári Tájházat, egyeztessen időpontot a Dunaföldvári Művelődési Központban (+3675541000) vagy a Dunaföldvári Várban található Tourinform irodában (+3675541083)!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!