Program


Diótörő Dióhéjban BoDoBo Művészetért Egyesület előadása
2

Diótörő Dióhéjban BoDoBo Művészetért Egyesület előadása

P.I. Tchaikovsky mesebalettje apró közönségre szabva

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy interaktív, élőzenés gyermekelőadásra.

A BoDoBo Művészetért Egyesület szervezésében egy olyan örök klasszikus mesebalett főbb momentumai elevenednek meg a közönség előtt, amely életrehívása óta immáron több mint130 éve birtokolja a nagyközönség figyelmét évről évre.  több...

Jegytípusok


3 500 Ft

Aktuális előadások




Diótörő dióhéjban
P.I. Tchaikovsky mesebalettje apró közönségre szabva

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy interaktív, élőzenés gyermekelőadásra.

A BoDoBo Művészetért Egyesület szervezésében egy olyan örök klasszikus mesebalett főbb momentumai elevenednek meg a közönség előtt, amely életrehívása óta immáron több mint130 éve birtokolja a nagyközönség figyelmét évről évre. Az általunk színpadra állított előadás megformálásának legfontosabb szempontja a gyermekközeliség volt. Ennek fényében mind a terjedelem (45 perc), mind pedig a megjelenített színpadi jelenetek apró közönségre szabottak.
Az el
őadás interaktív, tehát a közönségben helyet foglaló gyermekek és szüleik is szerves részeivé válnak a színpadi történéseknek (ajánlott a "pörgős szoknya" viselete a csemetéknek).
A zenei oldal üt
őhangszereken és zongorán (utóbbi négykezes formában) csendül fel, míg a színpadi történéseket két kiváló balettművész kelti életre.
P.I. Tchaikovsky eme remek m
űve a karácsonyi időszak csodája mellett, egy fantasztikusan színes álomvilágba repít el minket, amelynek csodás, változatos zenei és színpadi karakterei valóban örök élménnyel gazdagítják a gyermeki lelket.

Jöjjenek! Töltsünk el együtt egy mesebeli délelőttöt!

Ajánlott életkor: 4 éves kortól

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!