Program


Dés-Nemes-Böhm-Korcsmáros-Horváth-Radványi-Balázs: Valahol Európában
2

Dés-Nemes-Böhm-Korcsmáros-Horváth-Radványi-Balázs: Valahol Európában

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút.  több...

Jegytípusok


4 400 Ft - 5 900 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások









NEMES ISTVÁN – BÖHM GYÖRGY – HORVÁTH PÉTER – KORCSMÁROS GYÖRGY – DÉS LÁSZLÓ

VALAHOL EURÓPÁBAN

musical két részben

„Milliónyi éhes gyerek bitangol Európa-szerte. Nincs mit enniük, nincs hol aludniuk. Nem tudnak írni, olvasni, nem tudják mi a zene, mi a szeretet… Az otthonukat szétverte a háború.” A háború árnyékában felnövő gyerekek bandába verődve igyekeznek túlélni a borzalmakat. Egy idős zenész, Simon Péter romos kastélyában lelnek menedékre, aki nem fosztogató bűnözőket, hanem segítségre szoruló, otthonukat vesztett, árva gyermekeket lát bennük. Varázslatos történet hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről az embertelenségben. Radványi Géza és Balázs Béla azonos című filmje alapján készült világhírű musical, Nagy Viktor rendezésében a Magyar Színház színpadán.

Játsszák: Ember Márk, Fülöp Kristóf, Jenes Kitti, Molnár Janka, Rancsó Dezső, Harsányi Attila, Reviczky Gábor, Szurcsík Ádám, Murvai Márton, Kocsis Gergő Levente, Gyetvai, Martin, Szatmári Attila, Pavletits Béla, Keresztény Tamás, Eszenszky Gergely, Kosznovszky Márton, Szűcs Sándor Közreműködnek a Magyar Színház Ensemble és gyermek szereplői.

Rendező: Nagy Viktor

Korosztály: 12+


A musical a Proscenium Szerzői Ügynökség Kft-vel kötött megállapodás alapján kerül előadásra.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!