Program


Budapest Galéria | Golflabda gyűjtés - Vezetett túra

Budapest Galéria | Golflabda gyűjtés - Vezetett túra

Az túrán való részvétel belépőjegyhez kötött. A programra váltható jegy egységesen 1500 Ft / fő, amely jegy a kiállítás megtekintésére is felhasználható, 2024. október 27-ig.
A programjegy megvásárolható előzetesen online, az alábbi linken, illetve a Budapest Galéria pénztárában személyesen. A helyszínen nem lesz lehetőség jegyvásárlásra!…  több...

Jegytípusok


1 500 Ft
Jegy

Aktuális előadások


Kristóf Gábor, az Untitleist Anonim Antigolf Club alapítója és a „The Greenkeeper’s Nightmare” kiállító művésze tart vezetett túrát a város egyik golfpályája mellett. A túra során beszélgetünk a sportról, a kiállításról és ha szerencsénk van, golflabdát is gyűjtünk! 
A túrához javasoljuk a megfelelő öltözetet, zárt túra- vagy sportcipőt. A túra helyenként bokrokkal, bozóttal benőtt útvonalakon vezethet. 

Időpont:2024. október 19. (szombat) 15:00

Találkozó helyszíne: 1224Budapest, Dózsa György út 210. ( https://maps.app.goo.gl/JkfAuKjo4iA9n21E8 )

Autóval érkezőknek parkolás a környező utcákon, tömegközlekedéssel a helyközi járatok „Budapest, Diósárok” vagy a 114-es és 214-es busz „XIII. utca / Dózsa György út” megállójától megközelíthető.

 

Az esemény a Budapest Galéria „The Greenkeeper’s Nightmare – A golfpálya és a féreglyuk esete” kiállításának kapcsolódó programja.

 

A kiállításról bővebben:https://budapestgaleria.hu/_/2024-kiallitasok/kristof-gabor-the-greenkeepers-nightmare/

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!