program


All Of Us Strangers

All Of Us Strangers

All Of Us Strangers
dráma, 105 perc, 2023
angol nyelven, magyar felirattal
 Læs mere

Billettyper


2 300 Ft
A Táncz páholy, A nagy ábránd páholy, Aranyláz páholy, Casablanca páholy, Erkély, Földszint, Hyppolit páholy, Kék angyal páholy, Meseautó páholy

Dato



Rendező: Andrew Haigh

Színészek: Andrew Scott,Paul Mescal, Jamie Bell, Claire Foy

 

Adam (Andrew Scott – RipleySherlock) író, aki egy frissen átadott, modern londoni toronyház egyik lakásában él egyedül. A háznak rajta kívül csak egy lakója van, Harry (Paul Mescal – Volt egyszer egy nyárNormális emberek), az alsó szomszéd. A két férfi között különös viszony bontakozik ki, amit beárnyékol Adam múltja. Az író szülei harminc éve meghaltak, Adam azonban új módot talál arra, hogy megpróbálja feldolgozni a gyászt: rendszeresen szülővárosába látogat, hogy újraélje az emlékeit.

Andrew Haigh (Hétvége45 év) új rendezése lehengerlő tudatfilm Charlie Kaufman, a Volt egyszer egy nyár és az Egy makulátlan elme örök ragyogása nyomdokain. A 6 BAFTA-díjra, Golden Globe-ra és Critics Choice-ra is jelölt All Of Us Strangers aprólékosan kimunkált képi megoldásaival, Andrew Scott és Paul Mescal megrázó alakításaival, valamint egyedi hangulatával szerzett rajongókat a fesztiválok közönsége és a kritikusok körében. A film a főszereplő emlékein és képzetein keresztül egyszerre vizsgálja a szerelmi és a családi kapcsolatok lélektanát, magával ragadó, a valóság és képzelet határát elmosó történetvezetéssel. A magyarhangya néhány vetítés erejéig hozza el a magyar mozikba a filmet, eredeti nyelven, magyar felirattal. 

Forgalmazó: magyarhangya

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.