Program


A Kárpát-medence 1000 csodája - Kaiser Ottó és Lukács Miklós fotókoncertje

A Kárpát-medence 1000 csodája - Kaiser Ottó és Lukács Miklós fotókoncertje

A nemzeti összetartozás napja alkalmából egyedülálló összművészeti programra kerül sor a Karmelitában: a Kárpát-medence kincseit bemutató képi-zenei utazáson Kaiser Ottó képeit a világ egyik legtöbbet foglalkoztatott és legsokoldalúbb cimbalomművészének, Lukács Miklósnak a zenéje kíséri.

Jegytípusok


5 900 Ft
Belépőjegy

Aktuális előadások



A két alkotóban számos közös vonást felfedezhetünk:mindkettejük számára elengedhetetlenül fontosak a gyökerek, a múlt hagyományai és értékei, és mindketten úgy ábrázolják a jelent, hogy azzal utat mutatnak a jövőbe is. Kevesen ismerik úgy hazánkat, a Kárpát-medence és Európa tájait, örökségét,mint Kaiser Ottó,aki évtizedek óta járja megszállottan a történelmi Magyarország területét, és gyűjti máig fellelhető kulturális örökségünk nyomait. A képeiben elmerülve mi magunk is utazókká válhatunk, az utazásunkat pedig még izgalmasabbá, élettelibbé teszi Lukács Miklós játéka, amelyben a kortárs zene, a jazz és különböző népek zenéi alkotnak egységet.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!