Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Sabbathsong Klezmer Band és Budapest Ragtime Band

Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: Sabbathsong Klezmer Band és Budapest Ragtime Band

Jegytípusok


5 900 Ft - 6 900 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások



Örömzene: együtt a Sabbathsong Klezmer Band és Budapest Ragtime Band

 

A Sabbathsong Klezmer Band – amely egyidős a zsidó fesztivállal – minden évben különleges vendégekkel és dallamokkal gazdagítja egyébként is sokszínű repertoárját. Méltán lett szlogenjük immár 26 éve, hogy ,,több mint klezmer". Tavaly a Dohány utcai zsinagógában arattak fergeteges sikert, ahol többek között vendégük volt két kiváló Kossuth-díjas művész, Sümegi Eszter operaénekes és Hegedűs D. Géza színművész. A zenekar idén a Hegedűs Gyula utcai zsinagógában a Budapest Ragtime Banddel együtt lép színpadra, amely a magyar tradicionális dzsessz talán legpatinásabb együttese. Az 1980-ban alakult zenekart a tagjai kiemelkedően magas színvonalú hangszeres tudása, önfeledt előadásmódja és színpadi show-ja emelte a műfaj legelismertebb együttesei közé.

Ha a Sabbathsong Klezmer Band és a Budapest Ragtime Band együtt játszik, az nemcsak számukra jelent örömzenélést, de a közönségnek is ritka jó zenei élményt ígér.

A Sabbathsong Klezmer Band tagjai: Masa Tamás – ének, trombita; Masa Anita – ének, hárfa; Bódi Mónika – hegedű; Szabó Bálint – klarinét; Varga Tivadar – zongora; Szentkirályi György – gitár; Kovács Laci – szaxofon; Langer Zoltán – nagybőgő; Rostás Csaba – darbukka; Andrasics Szabolcs – dobok.

A Budapest Ragtime Band tagjai: Gayer Ferenc – zenekarvezető, bőgő; Csapó Krisztián – harsona, ének; Varga Tivadar – zongora; Csárics Sándor – trombita; Széki József – ütőhangszerek, xylophon, ének; Antal Tibor – hegedű; Weszely János – dob.

Ez az esemény a Holokauszt 80. Emlékév keretében valósul meg.

 

* Az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!