Program


XII. SLAM POETRY ORSZÁGOS BAJNOKSÁG - Döntő

XII. SLAM POETRY ORSZÁGOS BAJNOKSÁG - Döntő

Az Országos Egyéni Slam Poetry Bajnokságot 2023-ban, üstökösként feltűnve, Friss Benjámin nyerte meg a Trafóban. Nagy sikerrel képviselte országunkat a 2024 januárjában, a belgiumi Antwerpenben rendezett Poetry Slam Európa Bajnokságon, elhozva, immár hagyományosan – a honi közönség erejét és összetartását dicsérően - a közönségdíjat.

Jegytípusok


3 600 Ft
Teljes árú jegy

Aktuális előadások



Azért, hogy ezúttal is állhasson valaki a dobogó tetejére, a szeptemberi előválogatókról döntőbe jutott slammerek próbálnak mindent megtenni, ami a műfajba még belefér.

A 12. döntőn, ami minden évben a magyarországi slam poetry szcéna legrangosabb eseménye, Friss Benjámin, regnáló Magyar bajnok, az aktuális bajnok, Csiszér Dániel, Erdélyből, és a szeptemberi előválogatókon bejutott slammerek csapnak össze. A produkciókat 5 fős zsűri értékeli, melynek elnöke idén Simon Márton költő, műfordító, a magyarországi slam poetry egyik legfontosabb alakja. Őt egészíti ki Kemény Zsófi, költő, író, forgatókönyvíró és slammer, és további két szakmai zsűritag. Az ötödik zsűritag, a poetry slam hagyományaihoz híven, önként jelentkezéses alapon, a közönség soraiból kerül ki. Az ő pontszámaik alapján hirdetik majd ki az első 3 helyezettet, a zsűri különdíjast, és a publikum által a helyszínen leadott szavazatok alapján kiosztásra kerül a közönségdíj is.

A hangulatot fokozza az Amoeba zenekar, a Kiégő Izzók vizuál csapata, felkért vendégelőadók valamint a Slam Poetry Budapest házigazdái, Mészáros Péter és Németh Péter Zeek.


180'

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!