Program


Vuk

Vuk

Fekete István népszerű állattörténetében kitárulkozik a bölcs természet, és végigkövethetjük a kis Vuk felnőtté válását. A kalandos cselekményen keresztül az író a legfontosabb emberi értékekre hívja fel a figyelmet. E csodálatos történet gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szól.

Jegytípusok


1 000 Ft - 2 500 Ft
2 jegytípus

Aktuális előadások







További programok megtekintéséhez kattintson ide! (12)

Fekete István – Csík Csaba – Lénárt László – Bor Viktor: Vuk
mesemusical
Rendező: Tarsoly Krisztina

„Az erdő beszélt hozzám, mert az erdő beszél ahhoz, aki ismeri: jeleket ad, üzen, kitárja magát, csak meg kell érteni. De ahhoz, hogy érthessük, ismernünk kell fáit, bokrait, füveit,virágait, gombáit, állatait, s a sok színt, hangot, az állatok mozgását, életrendjét, természetét, az erdő minden lakójának örök, ősi törvényeit. Csak ez a tudás hozza közel az embert az erdőhöz, és ha ilyen barátságban vannak, akkor aztán szívesen veszik egymást." (Fekete István)

Fekete István népszerű állattörténetében kitárulkozik a bölcs természet, és végigkövethetjük a kis Vuk felnőtté válását. A kalandos cselekményen keresztül az író a legfontosabb emberi értékekre hívja fel a figyelmet. E csodálatos történet gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szól. „A rókák szabad népe nem vész el." (Fekete István: Vuk)

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!