Program


TOSCA - Puccini / Kesselyák Gergely - E/6

TOSCA - Puccini / Kesselyák Gergely - E/6

Alig találunk ikonikusabb alkotást az operairodalomban a Toscánál, amely Victorien Sardou francia drámaíró színdarabjának feldolgozásaként, Puccini zsenialitásának köszönhetően nyerte el a remekműveknek kijáró öröklétet. A főszerepekben ezúttal olyan hazai kiválóságokat hallunk, mint Boros Csilla, Fekete Attila és Molnár Levente. A zenekart az opera műfajának nem hivatalos nagykövete, a Liszt Ferenc-díjas Kesselyák Gergely vezényli.

Jegytípusok


5 400 Ft - 6 600 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások



MŰSOR

Puccini: Tosca – koncertszerű előadás

KÖZREMŰKÖDIK

Tosca - Boros Csilla, Cavaradossi - Fekete Attila, Scarpia - Molnár Levente, Sekrestyés - Hábetler András, Angelotti - Bakonyi Marcell, Spoletta - Böjte Sándor

VEZÉNYEL

Kesselyák Gergely
 
Alig találunk ikonikusabb alkotást az operairodalomban a Toscánál, amely Victorien Sardou francia drámaíró színdarabjának feldolgozásaként, Puccini zsenialitásának köszönhetően nyerte el a remekműveknek kijáró öröklétet. A XVIII. század végén, Rómában játszódó történet thriller és sorstragédia a nőről, akinek személyes ambíciók, politikai megfontolások és a szerelem között kell választania. Puccini darabját annak nagyszerű betétjei, a Levélária vagy Vissi d’arte is a közönség kedvencévé teszik. A főszerepekben ezúttal olyan hazai kiválóságokat hallunk, mint Boros Csilla, Fekete Attila és Molnár Levente. A zenekart az opera műfajának nem hivatalos nagykövete, a Liszt Ferenc-díjas Kesselyák Gergely vezényli.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!