Program


Ráviccelünk! Liszt-kukacok Akadémiája – Hangok a műhelyből - 10–15 éveseknek

Ráviccelünk! Liszt-kukacok Akadémiája – Hangok a műhelyből - 10–15 éveseknek

Jegytípusok


2 800 Ft
Földszint, Karzat

Aktuális előadások



Satie és mások művei

Műhelyvezető: Kovács András Péter (KAP) (humorista)
Mesélő: Mona Dániel

Az évad zárásaként a Hangok a műhelyből című sorozat közönsége a legvidámabb műhelybe kukucskál be: a humor és a poénok világát fedezi fel. Hiszen a zene nemegyszer vicces. Ki ne hallott volna már klasszikus zenei koncerten olyat, hogy a közönség a zene hallgatása közben felkuncogott? De hogyan képes megnevettetni minket egy zeneszerző kizárólag hangokkal? Mitől vicces valami? Hogyan épül fel egy poén? Mikor érkezik a csattanó, és hogyan hat a hallgatóságra? És legfőképp: hogyan ültethető át a poén felépítése a zenébe? Egyáltalán hányféle zenei humor létezik? Nevetünk még azon, amit Haydn korában viccesnek tartottak? Hogyan vicceli meg Satie a publikumot? Tényleg tréfás egy scherzo, ha már azt jelenti a szó? Ami vicces, az komolytalan? És fordítva? A matiné kalauza Kovács András Péter (KAP), aki nemcsak humorával emelkedik ki a stand-uposok közül, de a zenével is aktívan tartja a kapcsolatot. Arra pedig nem tudunk garanciát vállalni, hogy a műsorban nem hangoznak majd el brácsás viccek…
RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!