Program


O/ENCIA Mona Danival

O/ENCIA Mona Danival

Mesék és zenék mindenen túlról
Operáról és balettről 10–15 éveseknek, humorral

Jegytípusok


3 000 Ft

Aktuális előadások










A Magyar Állami Operaház ifjúsági sorozata ambiciózus célt tűzött ki maga elé: az opera és a balett irodalmán, muzsikáin, történetein és figuráin keresztül megismertetni a kicsikkel és nagyokkal a nagyvilágot. Mona Dániel zenetörténész, több más ismeretterjesztő sorozatot is visz, ugyanakkor az OPERA munkatársa hosszú évek óta: rá vár a feladat, hogy minden tapasztalatát, az OPERA jelmezeit, kellékeit és muzsikusait, énekeseit, táncosait összeszedve bejárassa a nagyvilágot a gyerekekkel. Az első évad az operát mint összművészeti műfajt mutatta be, a második nyolc opera vagy balett történetét vette górcső alá rendhagyó és interaktív módszerekkel, a harmadik pedig az operajátszás láthatatlan hőseit ismertette meg a közönséggel. Ezúttal a hangfajok kerülnek Mona Dani figyelmének középpontjába a kontratenortól a mezzón át a basszusig. A sorozat az eddigi Eiffel műhelyházi helyszín helyett az Operaház intim légkörű Medgyaszay termébe költözik.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!