Program


Népszerű áriák, duettek - Klasszikusok vasárnap délután

Népszerű áriák, duettek - Klasszikusok vasárnap délután

Jegytípusok


1 900 Ft
Földszint, Karzat

Aktuális előadások



Közreműködnek: a Zeneakadémia operaének szakos hallgatói

A Zeneakadémia 2024 őszén indítja útjára új hangversenysorozatát, a Klasszikusok vasárnap délután címet viselő eseménysorozatot. A sorozat egyik célja, hogy új alternatívát kínáljon a klasszikus zene szerelmeseinek: főként – de nem kizárólag – azokhoz szól, akik az esti előadások helyett inkább a délutáni programokat kedvelik, és akik egy kellemes vasárnap délutáni program keretében szeretnének megismerkedni a klasszikus zene örök érvényű remekműveivel. A sorozat keretében a nagy múltú intézmény jelenlegi hallgatói mutatkoznak be a nagyközönség előtt, a hangversenysorozat tehát kiváló alkalmat nyújt a magyar zenei élet jövendő csillagainak felfedezésére. A sorozat záró hangversenyén a vokális repertoár igazi klasszikusai csendülnek fel a Zeneakadémia operaének szakos hallgatóinak előadásában.
RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!