Program


MODINA | Max Levy - Celia Bétourné: Temporal Spaces
8

MODINA | Max Levy - Celia Bétourné: Temporal Spaces

Komplex, több rétegű mozgásfelvétel, aktív hanggenerálás, vetítések. A Temporal Spaces olyan interaktív installáció, amelyben a nézők mozgása vezérel mindent, azaz cselekvő részvételt kíván a nézők egy részétől.

Jegytípusok


1 500 Ft
Nagyterem

Aktuális előadások



MODINA | Max Levy - Celia Bétourné: Temporal Spaces
19.00 - 22.00 tánc
English friendly

Az installáció alapja egy olyan nyílt tér, amelyben a közönség tagjai kapcsolatba léphetnek a mozgásérzékelő rendszerrel, sőt saját zenét generálhatnak és rögzíthetik az általuk kitalált táncot/koreográfiát és össze is vethetik munkájukat a korábbi résztvevők felvételeivel is. Az installáció az audiovizuális eszközök és a fények egyszerű, de szigorú együttesét alkalmazza.  Kíváncsiságra és elmélkedésre ösztönöz, miközben olyan intim környezetet teremt a táncolókkal, amely nagy mértékben függ a közönség összetételétől és a részvételük/megfigyelésük mértékétől. Az előadás 45 percenként újra kezdődik, de bekapcsolódni bármelyik ponton lehet.

A tánc állandóan és kontrollálatlanul fejlődik. Egyik legdinamikusabb területe az elérhető technológiai újítások alkalmazása. Anyagi források hiányában igen kevés hazai művésznek van lehetősége ezen a téren kalandozni, kutatni. A Creative Europe által finanszírozott MODINA programnak köszönhetően most három produkción keresztül megnézhetjük, milyen kutatások zajlanak Európában.

Stáblista
Koncepció: Max Levy és Cosa Mentale (Célia Bétourné, Louis Cortes)
Vizuális rendezés: Célia Bétourné.
Világítás: Louis Cortes
Hangtervezés: Max Levy
Mozgásrendezés: Max Levy
Textúra/Shader: Louis Cortes
Technikai mentorálás és fejlesztés: Nuno Correia, Andreia Matos, William Primett
Projektmenedzsment: Kärt Kelder

Támogató: Creative Europe

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!