Program


"KIS ÉJI ZENE" - KÁLLOY MOLNÁR PÉTER PÉTER ÉS FARKAS IZSÁK ESTJE

"KIS ÉJI ZENE" - KÁLLOY MOLNÁR PÉTER PÉTER ÉS FARKAS IZSÁK ESTJE

Szeretnénk olyan előadást a figyelmükbe ajánlani, ami a minőségi zenét és a közönség szórakoztatását egyszerre tudja a színpadra varázsolni.
 több...

Jegytípusok


3 000 Ft
érkezési sorrend

Aktuális előadások



Kálloy Molnár Pétert talán bemutatni sem volna szükséges:

Az elmúlt 20 év egyik legeredetibb tehetsége. Tanulmányai után a Nemzeti majd a Vígszínház tagja.
Ezt követően szabadfoglalkozású. Volt Hamlet, Koppány, Svejk, Lucifer, Sancho, Frank a Rocky Horror Show-ból. Rendezett Rómeó és Júliát, Macbeth-et, máig futó sikerszériái a Shakespeare Összes Rövidítve, a Kövek a zsebben, a Hungarian Blues Brothers, melyek szövegét is ő fordította, valamint a Caveman és a Kucó. Sikeres TV sorozatokban és kultfilmekben egyaránt láthattuk. Musical színészként szerepelt az USA-ban, Kanadában, Görögországban, Spanyolországban, zenész- énekesként pedig Londonban, Skóciában, Törökországban. Angol nyelven a Budapest, az Amerikai rapszódia, legutóbb pedig a Suszter, szabó, baka, kém című filmekben láthattuk.

3 szólólemeze jelent meg, koncertjei ötvözik az improvizációt, a rock-, az akusztikus-, a jazz és a klasszikus zenét, a stand upot, a pantomimet és a vizuális képi improvizációt. A Follow The Violin, azaz Farkas Izsák hegedűművész önazonos, improvizációiban a muzikalitás és a jó értelemben vett szórakoztatás tökéletes egyvelege. Elektromos hegedűje már önmagában is megengedi, hogy a zenét szabadabban értelmezze, hiszen rengeteg hangszínt ki lehet hozni belőle, emellé van egy loopere, ami helyben az előadás közben rövidebb dallamokat felvesz és visszajátszik, ismétel - Izsák irányításával. így egyszerre hegedűművész és karmester, egy virtuális zenekart irányítva.

A humor és művészet közös hullámhosszát felismerve, a Veszprémi Petőfi Színházban mutatták be közös verses-zenés humoros estjüket, Kis éji zene címmel.

Köszönettel,
Kálloy Molnár Péter és Farkas Izsák

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!