Program


Kern András zenés estje - Te majd kézenfogsz...

Kern András zenés estje - Te majd kézenfogsz...

Lövölde tér, Te majd kézenfogsz és hazavezetsz, Hé '67, Mi van velem?, Pincér-rock - nagyszerű és jól ismert dalok, remek történetek, és sok-sok humor jellemzi Kern András Te majd kézenfogsz… című műsorát. Az est vendégei: Hernádi Judit, Hegyi Barbara, Heilig Gábor és Wunderlich József.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 13. szerda, 19:30

Kern András zenés estje
Te majd kézenfogsz...

A Kossuth-díjas színművész nevéhez oly sok, mára már slágerré vált dal is fűződik legendás prózai színházi szerepein kívül. Hernádi Judittal nemcsak prózai darabokban játszik, hanem több alkalommal énekeltek is már együtt, közös lemezük is jelent meg „Kernádi” címmel. A rendkívül népszerű művésznő szólóban és duettben is szerepel az esten. Heilig Gábor volt a zenei vezetője majd' minden Kern-lemeznek, több dalának szerzője és szövegírója is. A mostani estnek is ő a zenei producere, a zenekar vezetője, és persze a gitározás mellett énekel is. Hegyi Barbarával az évek során sokszor játszottak együtt a Vígszínházban, több darabban is partnerek voltak, melyek közül a legemlékezetesebb a Játszd újra, Sam!, amelyet máig műsorán tart a teátrum. Wunderlich József köztudottan nemcsak remek színész, de nagyszerűen énekel és zenél is. Ő is a Vígszínház tagja, és azon kívül, hogy kollégák Kern Andrással, nagyon jó személyes kapcsolata is van a két művésznek. A dalokat Gátos Iván kiváló zenészekből álló, kibővített zenekara kíséri. A kitűnő művészek, a remek történetek, a fanyar humor mind dalban, mind prózában a siker garanciái, és a közönség régi vágya teljesül az est megvalósulásával.

Kern András - ének

Vendégek:
ének - Hernádi Judit
ének - Hegyi Barbara
ének, gitár - Heilig Gábor
ének - Wunderlich József

Közreműködők:
billentyűs hangszerek: Gátos Iván
gitár: Schneider Zoltán
basszusgitár: Heilig Tamás
harmonika: Berec Péter
dobok: Szentmihályi Gábor

Rendező: Nők Lapja

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!