Program


HUNGÁRIA KONCERT - MOST VAGY SOHA

HUNGÁRIA KONCERT - MOST VAGY SOHA

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Jegytípusok


9 900 Ft - 69 000 Ft
9 jegytípus

Aktuális előadások



Egy országot lázba hozó név, egy országot jelentő név
HUNGÁRIA

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ha van formáció, amit nemigen kell bemutatni a nagyérdeműnek, akkor azok a ’80-as évek első felét vitathatatlanul uraló rock and roll ikonok. Összetéveszthetetlen, életigenlő energiájával a zenekar egy stílust és ezzel egy kultuszt teremtett idehaza. Slágereik pedig generációk óta a rádiók és a házibulik kedvencei.

29 évvel ezelőtt, az akkori Népstadionban 100.000 néző előtt lezajlott Hungária koncertet követően, feltehetően utoljára lép fel minden idők egyik legsikeresebb magyar zenekara a nemzeti stadionban, a Puskás Arénában.

Fenyő Miklós - Novai Gábor - Dolly - Szikora Róbert… a Hungária együttes élő legendái újra együtt, egy színpadon hozzák el a 2024-es év legjelentősebb hazai koncertélményét. Gyúljanak hát ki a Hotel Menthol fényei, Duci Jucival és a Csókkirállyal dübörögjön a Limbó hintó, ébredjen fel ROCKANDROLLIA, csavarja fel a táncoló tömeg a Puskás Aréna gyepszőnyegét! 2024. június 1-jén változzon az ország egy hatalmas Rock and Roll Partyvá. Hiszen nem véletlen a szlogen: MOST VAGY SOHA!

VIP ”A” JEGY az alábbiakat tartalmazza:
- külön bejáraton történő belépés a Puskás Arénába (VIP East vagy VIP West bejárat)
- VIP East vagy VIP West szektor ”A” szintjére vásárolt jegy mellé parkolóhely biztosítása a Puskás Aréna mélygarázsában (Legalább 2 megvásárolt jegy mellé egy parkolóhely jár, melyek korlátozott számban, a készlet erejéig érhetők el. A parkolójegyet egy későbbi időpontban, külön e-mailben kapják meg a jegytulajdonosok.)
- párnázott székek, fedett helyen
- welcome drink
- könnyű ételek, saláták, desszertek fogyasztása kapunyitástól a koncert kezdetéig
- alkoholmentes italok, sör, kávé és tea korlátlan fogyasztása kapunyitástól a koncert végéig
- kizárólag a VIP jegytulajdonosok számára fenntartott fizetős büfé (röviditalokkal)

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!