Program


Generációk Harmóniája

Generációk Harmóniája

Kerüljünk közelebb egymáshoz!

Vendégek: Steigervald Krisztián – generációkutató
Lauter Adrienn – pszichológus, mediátor

Jegytípusok


4 900 Ft
Bal, Jobb

Aktuális előadások



Vajon mi zajlik a mai fiatalok fejében? Tényleg „rosszabbak”, mint a szüleik voltak anno, az ő korukban, vagy csak mások? Milyenek? Figyelem, megértés, elfogadás – ennyi kellene és sokkal jobban kijönnénk egymással a munkahelyeken és otthon a családban is. A látszat ellenére több dolog van, ami összeköti a különböző generációk tagjait, sokszor mégis azt hangsúlyozzuk, ami elválaszt. Szükségünk van egymásra, érzi ezt mindenki, de vajon kinek kéne megtennie az első lépést? 

Interaktív beszélgetős estünk szakértő vendégei:

Steigervald Krisztián generációkutató, a Generációk harca – Hogyan értsük meg egymást? és a Generációk harca a figyelemért – Hogyan tanuljunk egymástól, egymásért? c. nagy sikerű könyvek szerzője, akit podcast előadásainak köszönhetően is ismernek és kedvelnek nagyon sokan.

Lauter Adrienn pszichológus, mediátor, aki korábban szervezet- és vezetőfejlesztőként aktívan részt vett generációs különbségekből fakadó munkahelyi nehézségek kezelésében. Adrienn ezen kívül, kliensei révén, az Y generáció tagjainak problémáit, szüleikkel kapcsolatos konfliktusait is jól ismeri.

Igaz, hogy az alfák a legmagányosabb generáció? Biztos, hogy a túl sok gépezés miatt depressziós egyre több fiatal? Tiltsuk, vagy tanuljuk meg mi is a modern kütyük használatát? Hogyan lehetünk elég jó szülők a 21. században? Akkor, amikor még a gyerekek magázták a szüleiket, a tisztelet alanyi jogon, feltétel nélkül járt az idősebbeknek. Ma mi a helyzet? Hogy szeressük jól a fiatalokat a vágyott családi harmónia elérése érdekében, és mi az, amit nekik kell megtenniük ezért?

Várunk mindenkit szeretettel erre a hihetetlenül izgalmasnak ígérkező beszélgetésre a Balatonfüred Kongresszusi Központba! Az előadás végén a közönség tagjainak is lehetősége lesz kérdezni.

műsorvezető: Németh Szilvia

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!