Program


Figurás gyerekelőadás - Dunántúl, Baranya (Pöndöly Néptáncegyüttes)

Figurás gyerekelőadás - Dunántúl, Baranya (Pöndöly Néptáncegyüttes)

Sok Színű Baranya - Barangolás Baranya vármegye sokszínűségében. Baranya nem csak a sok nemzetiségeitől színes, hanem a magyar tánc, viseletkultúra is igen széles palettát mutat. Kezdve a bukovinai székelyek tánckultúráján keresztül a Keleti-mecsekalji hetényiek rezesbandás gazdag tánc és viselein keresztül eljutva az ország legdélibb tájegységére az Ormánságba, mely a legrégiesebb vonásait őrzi a viseletnek és táncnak.  több...

Jegytípusok


1 800 Ft
Földszint

Aktuális előadások



Sok Színű Baranya - Barangolás Baranya vármegye sokszínűségében.

Baranya nem csak a sok nemzetiségeitől színes, hanem a magyar tánc, viseletkultúra is igen széles palettát mutat. Kezdve a bukovinai székelyek tánckultúráján keresztül a Keleti-mecsekalji hetényiek rezesbandás gazdag tánc és viselein keresztül eljutva az ország legdélibb tájegységére az Ormánságba, mely a legrégiesebb vonásait őrzi a viseletnek és táncnak. Kalauzolja önöket a Kispöndöly és a Pöndöly Néptáncegyüttes Komlóról.

Zenei kíséret: Sárarany Zenekar
Felkészítő tanárok: Németh Csilla, Podpácz Beáta, Kirch Zoltán

Az előadás időtartama: ~ 50 perc (1 részben)

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!