Program


Beugró

Beugró

Négyszereplős színpadi játék, humoros, szatirikus alaphelyzeteken alapuló rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora, mely gyorsan a közönség kedvence lett.

Jegytípusok


5 000 Ft

Aktuális előadások




A szereplők az egyes játékok jellegét ismerik, de a konkrét feladatokkal, szerepekkel csak akkor és ott, a színpadon találkoznak először, tehát valóban rögtönözve kell kitalálniuk, hogyan játsszák tovább a készen kapott alaphelyzeteket.

A játszó színészek a műsorvezető irányításával, általában kellékek nélkül jelenítenek meg gyakori, hétköznapi emberi alapkonfliktusokat, azok vicces, fonák oldaláról. A játékok struktúrája állandó, de a konkrét feladatokkal, azaz szituációkkal és szerepekkel akkor és ott találkoznak először. Díszletként általában csak négy szék áll rendelkezésükre. A játékok sora végtelen, némelyikben mind a négy előadó szerepel, míg másokban kevesebben.

A Beugró népszerűségének egyik alapvető oka, hogy mentes minden napi politizálástól, állásfoglalástól. Filozófiája szerint az ember tiszteletére, emberi értékekre helyezi a hangsúlyt, az általános értékeket veszi védelmébe, tolerálja a különbözőséget, de nem álszent, nem elnéző a szélsőséges véleményekkel szemben.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!