Program


BEST OF GESZTI - SISI NYÁR - Hangjegy Művészeti Fesztivál
3

BEST OF GESZTI - SISI NYÁR - Hangjegy Művészeti Fesztivál

„VAN, AMI ANNYIRA ESZTELEN, HOGY CSAKIS MEZTELEN JÓ!”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 29. csütörtök, 20:30

Hangjegy Művészeti Fesztivál
BEST OF GESZTI

Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár, Létvágy... Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és fantasztikus zenészekből álló csapata minden generációt be tud indítani. Az igényes funkytól a stadionrepesztő rapslágerekig sokféle izgalmas produkcióval szórakoztatja közönségét 2023-ban is. Ezek közül kiemelkedik egy vadonatúj, frissre hangolt sláger, az LGT egykori sikerének átdolgozása, az Embertelen dal! A Geszti rappel felszerelt változat a DJ Lotfi-Begivel közös munka során született meg, és folytatja a Rapülők hagyományait, felzárkózik a már klasszikussá vált Nem adom fel! és Ringasd el magad! mellé.

AZ EMBERTELEN DAL EMBERTELEN JÓ! nem lehet nem táncolni rá, ha megszólal.

MINDIG VAN FELJEBB!

Egyszerűen

Geszti Péter, miután 2020-ban a Jazz+Az csapattal töltötte meg az Arénát, 2021-ben a VeszprémFesten és a Tokaji Fesztivál Katlanban is teltházas koncertet adott. Ugyancsak tavaly, második margitszigeti koncertjén is 3 000 jegyvásárló bulizta magát jókedvűre a nagyszínpad nézőterén, és a karácsonyra hangszerelt Csillagszórás című koncertje is két alkalommal aratott nagy sikert a Művészetek Palotájában. 2022-ben a Best of Geszti csapata alig várja, hogy új programjával a nagyközönség elé léphessen.

A programot/előadást a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!