Program


Az UP Teátrum bemutatja: Szexpedíció

Az UP Teátrum bemutatja: Szexpedíció

UP TEÁTRUM: Éljék át nálunk a színház varázsát és magával ragadó élményét!

Jegytípusok


5 990 Ft
Nézőtér, Nézőtér Bal, Nézőtér Jobb

Aktuális előadások



Michele Riml: SZEXPEDÍCIÓ

Egy házasságról mindent elmond, ha egy férj a munkából hazatérve az autóban ül fél órát, s csak ezután megy be az egyébként kifogástalan házba, a tökéletesnek tűnő családjához. Alice és Henry látszólag harmóniában él, a férfinak jó állása, csinos párja, szép gyerekei vannak, az asszonynak dolgozni sem kell. Csinosítgatja a házát, új bútorokat vesz, jókat főz, mindenre figyel. Ám valami még sincs rendben kettejük között: hiába próbálkoznak esténként a szeretkezéssel, a régebben természetesen feltörő gyönyör és boldogság megélésével, csak a száraz rutinmozdulatokig jutnak el csalódottan. Egy idő után már eddig sem. Ahogy sok-sok pár a világban, ők is megélik kapcsolatuk mélypontját, és nem tudják, hogy mit tegyenek. Mi lehet a megoldás? Lehet-e még egyáltalán tenni valamit azért, hogy felpezsdítsék a viszonyukat?

A női lapok tanúsága szerint rengeteg hosszabb ideje együtt élő pár/házaspár küzd ezzel a problémával, viszont ezek a párok annyira kínosnak érzik a dolgot, hogy még egymással se beszélnek róla, nemhogy tegyenek is valamit a helyzet megváltoztatásáért. Hacsak egyikük nem veszi a bátorságot és kapcsolatmentő szexterápiára hívja párját egy szállodai szobába….

Szereplők:
Alice................ HEGYI BARBARA
Henry.............. SERESS ZOLTÁN

Jelmez: KATONA BÁLINT
Rendező: BÁNYAI GÁBOR

Az előadás hossza: 1 óra 30 perc, szünet nélkül.


Kerekesszékkel érkező nézőinket kérjük, hogy jegyvásárlás / előadás előtt vegyék fel a kapcsolatot velünk az info@uprendezvenyter.hu címen, hogy biztosítani tudjuk a számukra fenntartott helyeket. Az UP Rendezvénytér akadálymentesített, kerekesszékes nézőink a 9. sor szélén tudnak helyet foglalni.

Megvásárolt jegyeket csak a koncert elmaradása vagy műsorváltozás esetén áll módunkban visszaváltani vagy másik időpontra cserélni.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!