Program


Aranyoskám

Aranyoskám

A Madách Színház újabb világsikert hozott Budapestre: 2022. szeptember mutatta be az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt, Szirtes Tamás rendezésében. A musical a Broadway-bemutató után először a Madách Színházban kerül színre, non-replica változatban, vagyis saját rendezői koncepcióval, díszlettel, jelmezzel és koreográfiával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 27. szombat, 19:00

Igen, ez AZ! Rengetegen láttuk – és zártuk szívünkbe – a hasonló című amerikai filmvígjátékot, melyben Dustin Hoffman nyújtott felejthetetlen alakítást, mint megszállott színész, aki a színházról mindent tud, a való életről azonban bőven van mit tanulnia. Akik a filmet látták, már tudják, rátalál-e végül az átütő tehetségű, de kiszámíthatatlan és egocentrikus Michael-ra a boldogság.

Most nemcsak számukra, a többiek számára is jó hírünk van: a Madách Színház 2022 szeptemberében tűzi műsorra legújabb bemutatóját, az „Aranyoskám” minden szempontból méltó, fergeteges zenés színpadi feldolgozását!

Michael Dorsey sokoldalú és zseniális színész, ám legendásan nehéz természete miatt lassan nem akad rendező New Yorkban, aki hajlandó lenne szerepet osztani rá. Mielőtt végképp szertefoszlanának ifjúkori álmai, elkeseredésében úgy dönt, bevet egy utolsó, hajmeresztő trükköt… - ami legnagyobb döbbenetére be is válik, és mielőtt kettőt pisloghatna, már a Broadway egyik készülő, erősen bukásgyanús musicaljét próbálja! Michael népszerűsége egyre nő, ám hamarosan ráeszmél, hogy borotvaélen táncol: a váratlan fordulat óta folyamatosan fenyegeti őt a szakmai, anyagi és magánéleti csőd réme – ugyanakkor azonban karnyújtásnyira kerül a sikertől, vagyontól és szerelemtől! Sőt, ha jól játssza ki a lapjait, talán még abba a förtelmes darabba is képes életet lehelni…

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!