Program


Analog Balaton koncert

Analog Balaton koncert

Az Analog Balaton egy budapest bázisú, elektronikus zenei duó.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 5. szombat, 20:00

Kedves Közönségünk!

A MÜHA Csengey-kertbe 2023. június 23-ra meghirdetett Analog Balaton koncertet a szélsőséges időjárás miatt elhalasztottuk, 2023. augusztus 5., szombat 20 órára.
A korábbi időpontra megváltott belépőjegyek automatikusan érvényesek augusztus 5-ére.
Szíves megértésüket köszönjük!

 

Zsuffa Aba és Vörös Ákos kettőse zenéjében a pop/rock dallamosságát ötvözi az elektronikus zene monotonitásával, szövegeik szétcsúszott hajnalok és másnap reggelek lenyomatai. A zenekar hat éves fennállása alatt már olyan fesztiválokon játszott, mint a  Sziget Fesztivál, Balaton Sound, Volt Fesztivál, Strand Fesztivál,Fishing On Orfű, a Bánkitó, a Campus, a Fekete Zaj vagy a Kolorádó, vendégként felléptek a Punnany Massif, az Elefánt, a Vad Fruttik és Zagar előtt is. Őket kérték fel a Bonobo, a Weval és a Bob Moses előzenekaraként is.  Bár a zenekar 2017 óta aktív, első lemezük csak 2021-ben jelent meg, közönségük azonban folyamatosan nőtt. Lent című debütáló albumokat közel teltház előtt mutatták be az Akvárium Klub Nagy Halljában, két egymást követő este is megtöltötték a Turbinát, ahogy az A38 Hajóra is hónapokkal korábban elkelt az összes jegy. A Lentet nemcsak a közönség szerette: a legtöbb hazai év végi listán a legjobb lemezek között szerepelt, a Petőfi Zenei Díjon pedig elnyerték Az év elektronikus zenei előadója díjat is. A Lent után egy évet sem kellett várni és megjelent a Csússz le c. kislemez, amit egy Akvárium Nagyhallban tartott teltházas lemezbemutatóval és egy vidéki turnéval ünnepeltek.

A helyszín- és műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A koncert az NKA és a Hanfoglaló program támogatásával valósul meg.

 

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!