Program


A Zene Ünnepe a K11-ben // kombinált jegy

A Zene Ünnepe a K11-ben // kombinált jegy

18:30 Dalköltők Társasága
20:00 Cseh Tamás dalai a Vodku fiaitól

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 21. szerda, 18:20

06.21. - 18:30 Dalköltők Társasága

A dalköltészet szívbemarkoló, ismert és ismeretlen remekművei, valamint néhány katartikus erejű klasszikus és kortárs vers zenébe csomagolva, az értékmegőrzés jegyében. A Társaság tagjai: Haagen Imre (ének), Kollár Tamás (zongora), Szabó Tibor (gitár), Kassai Zoltán (basszusgitár), Perger Guszty (konga).

06.21. - 20:00 Cseh Tamás dalai a Vodku fiaitól

A Vodku fiai, emlékezve arra, hogy nyolcvan éve született Cseh Tamás, újra összegyűlnek, hogy megidézzék Cseh Tamás, Másik János és Bereményi Géza dalait és azt a különleges világot, amelyet ezek a dalok közvetítenek. A dalokat előadják: Bata István (gitár, ének), Nemes Janó (fúvós hangszerek, ének), Szabó Árpád (hegedű, mandolin, ének), Takács Szabolcs (gitár, nagybőgő).

Ajánlatunk


A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!