Program


A nyár meséje (Conte d’été)

A nyár meséje (Conte d’été)

Amikor Gaspard a tengerpartra utazik, hogy találkozzon barátnőjével Lénával, még csak nem is sejti, hogy ez a vakáció kicsit más lesz mint a többi. Ám hiába várja kedvesét, az nem érkezik meg, de a fiatal fiú addig sem unatkozik. Megismerkedik Margot-val, aki nem tudja eldönteni, hogy Gaspard romantikus szerelmes, vagy kegyetlen szívtipró.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 25. csütörtök, 18:30

Romantikus dráma, 1996, 113’ | R.: Eric Rohmer | Sz.: Melvil Poupaud, Amanda Langlet | francia nyelven, magyar felirattal

Amikor Gaspard a tengerpartra utazik, hogy találkozzon barátnőjével Lénával, még csak nem is sejti, hogy ez a vakáció kicsit más lesz mint a többi. Ám hiába várja kedvesét, az nem érkezik meg, de a fiatal fiú addig sem unatkozik. Megismerkedik Margot-val, aki nem tudja eldönteni, hogy Gaspard romantikus szerelmes, vagy kegyetlen szívtipró. Akarata ellenére beleszeret a srácba, aki viszont csak barátjának tekinti. Kéthét késés után megjelenik Léna, de addigra Gaspard már Solennel jár. Három lány egy kicsit túl sok a jóból, pláne egy olyan fiúnak, akit eddig elkerültek az ilyen helyzetek. Nem tudja, hogy kit is válasszon, de a véletlen ekkor a segítségére siet.


Conte d’été
Comédie dramatique, 1996, 113’ | R : Eric Rohmer | Avec Melvil Poupaud, Amanda Langlet | français sous-titré hongrois

A Dinard, pendant les vacances d'été, Gaspard attend Léa. Il rencontre Margot, une étudiante en ethnologie qui travaille comme serveuse dans un restaurant pour se faire un peu d'argent. Dans une soirée où Margot l'entraine, il fait la connaissance de Solène. Léna arrive enfin à Dinard...

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!