Program


16. Boogiefeszt - Welcome Boogie Party
8

16. Boogiefeszt - Welcome Boogie Party

Magyarország legnagyobb boogie woogie fesztiválja idén is visszatér, hogy egy felejthetetlen hétvégét szerezzen minden érdeklődő számára. A 16. Boogiefeszten élőzenés táncos party, fergeteges kétrészes koncert show és afterparty is vár rád.

Jegytípusok


5 990 Ft
Belépőjegy

Aktuális előadások



Nem tudsz ülve maradni a pörgős boogie woogie dalok hallatán és áttáncolnád az egész estét velünk? Ha így van, akkor a Welcome Boogie Party programot neked találták ki!

A Boogiefeszt egy fergeteges táncos partyval indul péntek este. A műfaj kedvelői a fesztivál összes fellépőjét - a külföldi sztárvendégeket is - hallhatják élőben játszani. Az est kiemelt fellépője Tom White and the Mad Circus lesz. A zenekar garantáltan biztosítja a felejthetetlen szórakozást és az emlékezetes zenei élményt. Zakatoló ritmus, erő, dinamika, és dallamosan izgalmas hangszeres szólók, showszerű előadásmód, cirkuszi akrobatákat idéző színpadi mozgás. Ez az igazán zseniális recept. Az örömzenélés élménye mellett remek alkalom a művészekkel való közvetlen találkozásra is.

Húzd fel a táncos cipődet és gyere el az év legnagyobb boogie woogie party-jára!
Benne van a boogie a lábadban?

Fellépők:
Tom White and the Mad Circus (HU), Jörg Hegemann (D), Edwin Kimmler (D), Ben Holder (UK), William Mauvais & Maéva Truntzer (FR), Sondre Olsen-Bye & Tanya Georgiievska (NOR/UKR), Pleszkán Écska (HU), Dániel Balázs Boogie Woogie Trió (HU), Dániel Balázs (HU)

Ne hagyd ki a fesztivál többi programját sem!

További információ: www.boogiefeszt.hu

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!