Program


16. Boogiefeszt - Boogie Afterparty
2

16. Boogiefeszt - Boogie Afterparty

Magyarország legnagyobb boogie woogie fesztiválja idén is visszatér, hogy egy felejthetetlen hétvégét szerezzen minden érdeklődő számára. A 16. Boogiefeszten élőzenés táncos party, fergeteges kétrészes koncert show és afterparty is vár rád.

Jegytípusok


3 990 Ft
Belépőjegy

Aktuális előadások



A fesztivál zárásaként szombaton este Boogie Afterparty várja azokat, „akiknek még nem volt elég”. A hajnalig tartó táncos bulin az élőzenét a fesztivál fellépői mellett a CandyMen Duo biztosítja. Igazi örömzenélés kifulladásig, felejthetetlen hangulattal. Ebben az évben a nagykoncertek után nem kell egy lépést sem tenni másik helyszínre, ugyanis az afterparty a színház Csillárszintjén lesz, így az esti előadás után azonnal indul az élőzenés party!

Benne van a boogie a lábadban?

Fellépők:
CandyMen Duo (HU), Jörg Hegemann (D), Edwin Kimmler (D), Ben Holder (UK), William Mauvais & Maéva Truntzer (FR), Sondre Olsen-Bye & Tanya Georgiievska (NOR/UKR), Pleszkán Écska (HU), Dániel Balázs Boogie Woogie Trió (HU), Dániel Balázs (HU)

Ne hagyd ki a fesztivál többi programját sem!

További információ: www.boogiefeszt.hu

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!