Program


Színtér és Lakótér: Modern lakóházak Magyarországon 1928–1945
2

Színtér és Lakótér: Modern lakóházak Magyarországon 1928–1945

A Fischer József építész és Pécsi Eszter mérnök által Walter Rózsi operaénekes és családja számára 1936-ban tervezett modern villa a „Színtér és Lakótér: Modern lakóházak Magyarországon 1928–1945” című kiállítással várja az érdeklődőket. A tárlat a két világháború közötti hazai építészettel, lakhatással és életmóddal foglalkozik a MÉM MDK gazdag terv- és fotóanyagára építve.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 17. vasárnap

Nyitvatartás:

Hétfőn-kedden zárva, szerdától vasárnapig 10 órától 18 óráig látogatható a kiállítás.

Utolsó belépés: 17:00 óra

Életkorhoz kötött kedvezmény diákigazolvány és személyi igazolvány, nyugdíjas kedvezmény pedig a nyugdíjas igazolvány felmutatása mellett érvényesíthető.

Tárlatvezetés: előre egyeztetett időpontra kérhető a walter.villa.budapest@gmail.com e-mail címen, illetve alábbi űrlapunk kitöltésével: Tárlatvezetés igénylőlap

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!