Program


NEVEM ZLATAN

NEVEM ZLATAN

Nevem, Zlatan
svéd-dán-holland életrajzi dráma, sportfilm, 100 perc
R. Jens Sjögren Sz. David S. Lindgren, Emmanuele Aita

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 6. kedd, 18:00

Zlatan Ibrahimovic balkáni bevándorlók gyermekeként született Svédországban. Nehéz gyerekkora ellenére Svédország egyik legsikeresebb focistájává vált. A sikerek eléréséhez Zlatannak sok kihívással kellett szembenéznie, a focipályán és a magánéletében egyaránt. A világhírű focista karrierjének fontos állomásait érinti az alkotás a svéd indulástól az Ajaxon át az olasz sikerekig.

A Nevem Zlatan a világhírű focista életét és kihívásait mutatja be, így nem csupán a focirajongóknak számára szórakoztató megnézni. A film forgatókönyve David Lagercrantz svéd író sikerkönyve alapján íródott. Az életrajzi film érdekessége, hogy Ibrahimovic karrierje az alkotás bemutatásával egy időben még mindig tart. A Nevem Zlatan a focista elismerését is kivívta.

 

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!