Program


Nature Fesztivál - Szent Iván napi LégyOtt a Parkban

Nature Fesztivál - Szent Iván napi LégyOtt a Parkban

A Nature Fesztivál célja a közösség erejében rejlő energiák megélése, összhangban a természeti energiákkal való találkozással.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 21. kedd, 14:00

Nature Fesztivál - Szent Iván napi LégyOtt a Parkban
2022. június 21. kedd

Szent Iván napja évszázadok óta a megújulást jelképezi, emellett varázslatos hit veszi körül. A nyári napforduló ideje, mely a fény sötétség feletti győzelmét szimbolizàja és mágikus erővel bír, éppen ezért esett erre a napra a választásunk.

Eseményünket közösségi piknikkel indítjuk, majd ezt követően 14:00-tól felnőttek és gyermekek számára egyaránt a környezettudatosság, a fenntarthatóság és az egészséges életmód jegyében kínálunk változatos programokat. A napközbeni programokat a zene gyógyító erejével tesszük teljessé; az év leghosszabb napját pedig egy kellemes hangutazàssal, fény-árnyék játékkal, majd tábortűzzel búcsúztatjuk.

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be: férjhez ment.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!