Program


Mmamt - Így változtam nagyzenekarrá – Egyedi Péter története / HEY, JUNE!

Mmamt - Így változtam nagyzenekarrá – Egyedi Péter története / HEY, JUNE!

Egyedi Péter az elmúlt húsz évben mindig meghatározó, jelentős tagja volt a hazai underground zenei színtereknek, eleinte az Annabarbi zenekarral, majd az Óriás frontembereként, de a kettővel átfedésben az Isten Háta Mögöttbe is beszállt.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 14. kedd, 20:00

És a két formáció között indult szóló hálószobaprojektként a Mmamt is, amely 2019-ben öltött újra - és igazán - testet egy remek szólólemez formájában, melyet 2021-ben követett a még nagyszerűbb II album, ez utóbbi élőben a Müpa színpadán éri el teljes pompáját.

Egyedi Péter a felsoroltak mellett a Rájátszás tagjaként verseket zenésít meg, és máig az underground zenei színtér aktív résztvevője. Az Annabarbi 2005-ös feloszlása után indult a Mmamt - lánykori nevén: mindenkinek megvan a maga története -, amely az Óriás 2018 végétől számított csendesebb periódusa alatt eddig lényegében két Egyedi-szólólemezt eredményezett. Az egy szál gitáros, akusztikus kiindulásból szépen hangszerelt dalok születtek, mára pedig élőben egészen dús megszólalású nagyzenekaros, izgalmas zenei kaland lett belőle. Ami a teljes szabadság és a sokrétű hangszerelés ellenére továbbra is jól körbeírható világ: Egyedi intim, letisztult, belső feszültségekkel teli világa, ez pedig egyetlen korábbi munkájához nem hasonlítható. A II nemcsak Egyedi Péter eddig ismert zenei univerzumát tágítja, főleg elektronikus zenei- és artrockos megoldásokkal, váratlan tempó- és hangulatváltásokkal, a minden korábbinál mívesebb hangszerelésekkel, de általában is nagyon erős hatású lemezanyag. Mindez a Müpa színpadán valósul meg abban a gazdagságban, amelyben eddig csak a dalszerző-énekes fantáziájában élt.

Mmamt:

dob, vokál: Boros Levente
gitár, szintetizátor, ének: Egyedi Péter
billentyűk, vokál: Hegyi Áron
dob: Jancsovics Máté
gitár, vokál: Lee Olivér
basszusgitár, vokál: Örményi Ákos
szaxofon: Cseke Dániel

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!