Program


Koncertvizsga 2022 "Meséből-mesébe"

Koncertvizsga 2022 "Meséből-mesébe"

Az idei Koncertvizsga műsorában a tánc színes palettáján a klasszikus balettól a hipp-hoppon át a legkortársabb tánctechnikáig minden tánctípus megjelenik. A 12. évfolyam klasszikus balett szak, illetve a 13. évfolyam modern-kortárs szak növendékei bemutatják a választott hivatásukban elért gyakorlati tudást.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 30. hétfő, 19:00

Koncertvizsga 2022

„Meséből – mesébe”

Győri Tánc-és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium 3 részes estében elvarázsolja a kedves közönséget a mesék világába. 

Az idei Koncertvizsga műsorában a tánc színes palettáján a klasszikus balettól a hipp-hoppon át a legkortársabb tánctechnikáig minden tánctípus megjelenik.  A 12. évfolyam klasszikus balett szak, illetve a 13. évfolyam modern-kortárs szak növendékei bemutatják a választott hivatásukban elért gyakorlati tudást.

Első részben Coppélius, az öreg varázsló segít Swanildának, a városka egyik legkedvesebb lányának, elnyerni a szíve választottja szerelmét.

Majd a modern-kortárs tánc stílusaiból kapunk ízelítőt, különböző koreográfiák bemutatásában. 

Harmadik részben a szépséges Alíz, álmában, szó szerint belezuhan a „csodaországba”, ahol találkozik olyan lényekkel és emberekkel, akik különféle kalandokat átélve, kísérik az élete „útján”.

A 9-13. évfolyam szinte minden növendéke színpadra lép az est folyamán. Hosszú felkészülési időszak végén, az előadással ünneplik a hivatásukat, a művészetek egyik legszebb ágát, a táncművészetet. 

„Ahol a teret betölti a tánc, ott többé nincs szükség a szavakra”

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a legidősebb lány hazatérését várja. A békés idillt hatalmas sikoly töri meg. Marcelt, a ház urát holtan találják szobájában, késsel a hátában...

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!