Program


FRANKIE, a király és a kárhozott - Bakos-Kiss Gábor Frank Sinatra-estje
4

FRANKIE, a király és a kárhozott - Bakos-Kiss Gábor Frank Sinatra-estje

Megszólal, mert kihallgatják, őszinte, mert az akar lenni, ferdít, mert úgy látja jónak, szeret vagy utál, a lényeg, hogy ő dönt. Ő, Frankie, a király és a kárhozott egy személyben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 15. péntek, 20:30

„Akkor kezdem: nevem Francis Albert Sinatra, a barátaimnak Francis, az ellenségeimnek Frank, maguknak Mr. Sinatra, mindenki másnak Frankie.”

Frankie, egy törekvő, tehetséges fiatal srác, aki énekelni akar. Mindenáron. Az élet azonban nem adja könnyen a sikert, így az ő történetét is vér és verejték borítja. Ha rá gondolunk, áthallások, szóbeszédek és a valóság próbál magának utat törni. Vajon hogyan szólalt meg a mindennapokban, milyen a hangja, mikor hozzánk beszél? Hogyan vezetett az út a kisvárosból Los Angelesbe, a maffiózók, elnökök, barátok és ellenségek, a szerelmek és a feleségek útvesztőjébe? 

Bakos-Kiss Gábor Sinatra hangján tárja elénk a felemelkedést, a bukást, a nihilt és a szerelem küzdelmének történeteit. Frank Sinatra életéből építkezve kívánja megszemélyesíteni a hang mögé zárt alakot a dalok és a történetek mozaikjain át. A hagyományos életpályát követő építkezéstől eltérően, ezen az önálló esten egy személyes közelséget sugalló történetnek lehetünk részesei, ahol megvillan egy olyan mában fogant múlt, amelyről egyszerre mindent és semmit sem tudunk. A világszerte jól ismert dalok ezúttal átértelmeződnek és tapintható közelségbe hozzák magát az embert, szabadon, megkövesedett kontextusok nélkül. 

--

Online már OTP és MKB SZÉP-kártyával is megválthatja jegyét előadásainkra!

Ajánlatunk


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!